logo

 

 

belfoldipihenes-

sullo logó

Tisza tavi Fotós les bérlés és Mocsár túra

S__0721

Nos ez nem egy mosó medve csapda, hanem egy fotós les, kísérjétek figyelemmel a nem minden napi felállítását, elkészítését. A lelkes amatőr és profi fotósok, már 2013 Július 3.-tól kibérelhetik, mérete 2,5×1.25×1.25 méter. Elöl, hátul nyitható, elől geotextil és álcaháló  A teljes kész állapot is hamar feltöltésre kerül.

A mocsár imitt, amott fél combig ért, amiben két lépést is nehéz volt tenni, lelkes és kitartó barátaimmal, ezt sikerült leküzdeni és megvalósítani. A munkát sok egyéb környezeti tényező is nehezítette, erről majd a kalandoknál számolunk be, Télen. A lesből 4-5 méterről lehet művészi fotókat készíteni a közel etetett vörös gémről, bakcsóról, szürke gémről, selyem gémről, jégmadárról, kócsagról, stb. Bérleti díja: 1/2 nap 6.000-Ft, egész nap 9.000-Ft.

S__0720S__FB20

Az épülő lesről készített fotók a teher próbától a stabilitásig mindent megörökítettünk. Várunk szeretettel a nem minden napi túráinkon, amit máshol nem ismerhetsz meg. Mi nem csónakáztatunk, hanem kalandot garantálunk.

S__8720

Itt már készen a bungalló, belülről, ahova laticelt is biztosítunk, a háló felől felnyitható ajtóval,

S__50A0

Elölről madár szemszögből, 6-7 méterről fotóztam, a hol az etetett hely, azaz a madár megpihen.

S__10A1

Hátul a bejárat,

S__50A0(1)

Oldalról 2 méterről, ha 7 méterről fotóztam volna, akkor nem látható semmi belőle.

S__90A0

Készen belülről reflexiós üveggel.

S__2E30

Készen kívülről reflexiós üveggel.

S__2E31

Egészen otthonos lett, várunk minden lelkes fotóst, hogy elkészítse élete legszebb fotóját, foglald le még most a szabadidőpontokat.

Vissza az előző oldalra