logo

 

 

belfoldipihenes-

sullo logó

Természetkedvelők és otthonról követők

Friss hírek folyamatosan a facebookon, tavitura.hu.

A tavi túra év értékelőjét és összefoglalóját olvashatjátok ebben a cikkben.
Mi történt velünk, milyen fejlődésen, bővítésen estünk át, milyen új partnereink lettek és mit tettünk a Tisza-tóért.
A 2012-es év tavaszán két új partnerünk lett a National Geographic Channel és a Büntetés Végrehajtás Szakszervezete.

kis hajó
Egy új utazási irodával kerültünk kapcsolatba Szingapúrból, aki az első fotós csoportját is elküldte túránkra.
Több iskolai csoport és céges csapatépítő túrát is vezettünk, vendégeinket 90%-ban Magyarok és 10%-ban külföldiek alkották.
Neves vendégeink között volt Európa legnagyobb Lámája Petrezselyem József, aki többször is megtisztelt bennünket látogatásával, bizonyítva színvonalas szolgáltatásunkat.

Még tavasszal sikerült üzembe állítani a második katonai hajónkat, mely teljesen hasonlít testvérére, hamarosan eléri felszereltségben és technikában is a színvonalát. Biztonságban ez is verhetetlen, mivel kipróbáltuk kollégámmal, egy nyári viharos szeles időben, ahol legalább méteres hullámokban dacoltunk az elemekkel és fatuskókkal, bizonyította verhetetlenségét és katonai célokra kialakított szerepét.

Több mint 150 N.G.C.DVD-t ajándékoztunk túra vendégeinknek, 600-ról 800 főre nőtt a törzsvendégek, azaz visszajáró vendégek létszáma, hírlevélre feliratkozó vendégeink létszáma meghaladja az 1700 főt.

Nyáron segítettünk a Fattyú szerkőknek telephelyet alakítani, ahol idén is több száz fészek volt látható.
Több eltévedt csónakázót térítettünk jó útra és mentettünk meg turistákat az éhhaláltól, azáltal, hogy megmutattuk a tó ehető gyümölcseit, növényeit.
Az Őszi madárvonulás túráinkra is szép számmal voltak érdeklődők, melyet a tó lecsapolása után a Hortobágyi Daru lesekhez folytattunk.
2013 január elején több zsák szemetet szedtünk össze a Nemzeti parkban, hogy vendégeink gyönyörködhessenek a természetben.

Új túránk indult, a túlélő túra kalandos körülmények között, Januárban elkészült a Vad tanösvény madár lessel, halászkunyhóval.
Legújabb anyagunk a Túlélő kártya pakli, ami hamarosan a nagy közönség elé kerül.
Télen új,  járható területeket alakítottunk ki, hogy nyáron hajóval megtudjuk közelíteni ezeket a vad területeket is.
Többek között azokat a visszajáró vendégeket visszük erre az útra, akik már többször meglátogattak bennünket és új dolgokra kíváncsiak, ezzel kedveskedünk kitartásukért cserébe.
Megköszönöm segítségét kollégámnak, hogy nehéz terepen és körülmények között is velem tartott.
A következő részben leírom a vadrészek felfedezését, kialakítását, valamint ki ijedt meg jobban a Vaddisznó, vagy mi, amikor szembe fordult velünk, miközben új csapásokat alakítottunk ki a vendégek részére.

Vissza az előző oldalra