logo

 

 

belfoldipihenes-

sullo logó

Túra vezetők

Füleki Gábor

Megbízható és elhivatott kolléga, agrár mérnök, több mint 5 éve  vezet velünk túrákat és barangolja a Tisza-tavi mocsár világot. Ő is ki állta a tavi túra kemény felvételi próbáját, az extrém mocsártúrát, hóban, mocsárban, folyamon átkelés, 15 km-es táv. Nagyon lelkes és szereti, amit csinál, ami nagyon fontos, a vendégek is szeretik. Sokan csak vele szeretnének túrázni.

Túlélő túráinkon is nagyon szakszerűen, határozottan dolgozik.

Rimóczi Béla

Több mint két éve vezet túrákat a tavi túrán, át járja a természet szeretete, lelkes, tapasztalt és megbízható túra vezető. Élvezi és szereti amit csinál, történész és igazi természet búvár, sok vissza járó vendég dicséri.

Samodai Szabolcs

Szintén 2 éve vezet túrákat és jár vissza a tavi túrához, ahol kamatoztatja képességeit, ő ugyan is erdész. A természet szeretete a hivatása. Vendégeink csak jókat mondanak róla is. Szabolcs Angolul és Németül vezet túrákat

Kiss Attila

Attila is régóta jár vissza hozzánk túrát vezetni. Végzettsége nyelvész és menager. Attila Angolul és Németül vezet túrákat. Nagyon jó túravezető, a vendégek nagyon dicsérik.

Természetesen ellenőrizheted a leírásainkat a facebook vélemények oldalon.

Túravezető képzés: Mocsár járás, téli extrém mocsár túra, Nyári viharos hullámokban vezetés.

Írja meg a véleményét a túravezetőről:

Az email címet nem tesszük közzé.

*

  • Tóth Zoltán
    2019-05-21 - 17:15 -kor

    A mi túravezetőnk Rimóczi Béla volt május 18-án. Hihetetlen sokat mesélt mindenről amit csak megláttunk a tavon. Nagyon közvetlen és barátságos ember, rengeteg tudással és természet szeretettel. Nagyon jól éreztük magunkat vele a vízen és köszönjük a remek órákat. Üdvözlettel: Tóth család